Lige straks er Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn gennemført

Er Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus relevant for dig

Uanset hvad for nogle drømme for dit studie, du gør rundt med, ved jeg, at Hf Odense, Fyns hf-kursus eller Hf Fyn giver dig det bedste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu vil jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at blive optaget.

Måske ved du allerede, hvad du drømmer om at læse til. Det kan være, at du ser frem til at blive sygeplejerske, pædagog eller politibetjent, eller det kan være, at du går snarere efter en samfundsvidenskabelig uddannelse på et af landets universiteter.

Jeg anede ikke hvad jeg ville arbejde med, da jeg begyndte. Aner du det heller ikk?. Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense giver adgang til et par år til at finde din rette hylde. Så skal du nok komme det nærmere.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Gå efter dine drømme for fremtiden

Afslutter du 9. klasse til sommerferien, og vil du have en HF med utallige muligheder? Studerer du din Hf på Fyn hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, kan du vælge den til ganske nøjagtigt den retning, som du drømmer om. Det gjorde jeg.

Ved siden af den almindelige hf , hvor du kan vælge valgfag på a-, b- og c-niveau, tilbyder Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn tillige linjer så som: pædagoglinjen, Sproglig HF, politilinjen + naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er linjerne skræddersyede så du bedst kan klæde dig på til den pågældende uddannelse.

Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn adgangskrav

Drømmer du om at gennemføre en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at opfylde en række adgangskrav. Er du gået ud af folkeskolen for længere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus så tester dine faglige og personlige kvalifikationer.

Går du ud af folkeren til maj, skal lærerne vurdere, om du på nuværende tidspunkt kan læse en HF eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan tage din hf hos Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus. Det var jeg faktisk nødt til, men det er egentligt ikke så slemt, som det lyder.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn præcis som mig