Lille mig må super meget sige , at du må bruge 10 måneder på håndboldefterskole

For én måned siden rykkede moi på en håndbold efterskole , www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold, der ligger i Silkeborg. Og opholdet er bedre end samtlige af mine forventninger. Jeg var lidt bekymret ved tanken om, hvorvidt jeg kunne have det godt med flytte på håndboldefterskole. Jeg ankom og var lidt forlegen. Men vi alle har det absolut på samme måde. Min roomie Victoria går også til efterskole håndbold, og der kan hun og jeg følges ad. Det gjorde det rart i starten. I dag har jeg specielt lært dem at kende, som ligesom jeg selv går på håndbold efterskole . vi går mere end 85 efterskoleelever i alt, ja tro ikke at man easy peasy kan holde styr på ansigter på de personer, som du ikke har undervisning eller idræt sammen med.

Lidt om håndbold efterskolen

På håndbold efterskole står alle op før syv fordi vi skal ud at løbe Surt! Jeg er vant til at få yoghurt med mysli mens jeg vågner med min dundyne uden at skynde mig. Derefter anrettes der derimod luksus morgen mad. Efter det skal vi have normal dansk- og matematikundervisning. Henad timerne fra 14-16 er jeg af sted til efterskole håndbold. Alle elever fra håndbold efterskole & de andre sports vinkler spiser kold mad klokken 6. Efter det skal! vi alle hænge ud i vores værelse 1 time. Det er i virkeligheden temmelig hyggeligt at få en stilletime, hvor man ved at samtlige elever laver lektier og slapper af. Jeg ved ikke, hvornår vi ellers skulle få de lektier fixet. En stor del af hverdagen har vi engelsk eller matematik eller træner efterskole håndbold – og efter alt det er der næsten hele tiden sjov som jeg ikke har lyst til at være foruden. Vennerne fremviser fotos, vi holder fødselsdage for vennerne som vi bor på gang med, vi tæver hinanden i Stratego, slapper af til komedier, danser lancie – og så har nogle stiftet en gætteleg. Stilletimen er stort set dén periode, hvor folk laver lektier og er alene.