Med en frama portomaskine går hverdagen noget snildere, fuldstændig foruden bekymring

Jeg holdt meget af alt der havde noget med udklædning at gøre. Som lille var jeg gerne noget iderigt til fastelavn, og min mor og jeg syede dele af mit udklædningstøj selv sammen med forskelligt rekvisitter eller lignende som jeg og hende valgte at supplere med. Kreativiteten med udklædning og adgang til diverse udklædningstøj vil jeg gerne give videre til mine børn..

Det er trist, hvordan voksne stille og roligt ikke har anledning til udklædning. Jeg har improviseret med at foreslå temafest med udklædning, men kun 50 % opfyldte kravet om udklædningstøj, så det fik de udklædte til at føle sig lidt dumme.

Livia bliver toethalvt år i næste uge, og hun er gradvis begyndt at udvise tegn på interesse for udklædningDet bliver spændende at kunne købe udklædningstøj til hende og lade hende lege som farlig leopard eller fe. Hun må nok om ikke så længe have sig udklædningstøj så hun kan lege fin. Hun er tryllebundet af fin dans, så udklædning som ballerina/prinsesse/klokkeblomst regner jeg bestemt med lige er bomben. Min venindes kiddos på tre og fem år er såå begejstrede og glade for udklædning. Min søde veninde har faktisk gemt det gode af ungernes udklædningstøj, og jeg kan så overtage det tøj, når lillepigen kan være i det.