Min sambo er stor fan af privatleasing Nissan af den grund at der eksisterer en masse plusser ved sådan en mulighed

Altid har min fyr været begejstret for leasing kassevogn, & han har af den årsag rekommanderet det for alle dem, han snakker med i branchen. At vi ydermere inden for den nærmeste fremtid kommer til at anvende privatleasing Ford el. privatleasing Nissan, er jeg stort set sikker på, fordi han er så glad. Jeg ved egentlig ej specielt meget om biler, dog ved jeg, at Nissan & Ford er nogle udmærkede bilfabrikanter, så det glæder jeg mig til. Jeg så faktisk i går, at min ægtefælle så på forskellige biler på en hjemmeside, så i den nærmeste fremtid kommer jeg sandsynligvis til at køre i en ny Ford el. en ny Nissan.

Der skete dog gudskelov ikke nogen ulykker, men mens min sambo var på vej hen til en klient her forleden dag, reagerede bremsen ej særlig godt. Han kørte kassevognen til værksted dagen efter, og ved brug af leasing kassevogn skal man ikke selv give penge for reparationer, og af den grund var denne reparation fuldstændig omkostningsfri, og det samme gælder udgifter til service.

Min mand er murer samt har sit eget firma. Han har længe brugt leasing kassevogn ifm. hans arbejde, hvilket har adskillige goder. Nu overvejer vi af den årsag tilmed privatleasing Nissan eller privatleasing Ford. Hvis vi beslutter os for privatleasing Nissan eller privatleasing Ford, behøver vi i øvrigt ej at bekymre os ifm. bilens tab af værdi, og det mener jeg, er en særdeles stor fordel.