Min tatovør København assisterede mig med at finde ud af, hvor på kroppen mine tatoveringer kan placeres

Jeg vil jo ikke benægte, at jeg altid har elsket tatoveringer: især af den grund at jeg snart har fået adskillige. Jeg husker godt da jeg fik lavet min første tattoo, for det var et enormt skridt, & jeg fik benyttet mange måneder på at finde billede. Det virker hver gang besværligt med den første tattoo, når man bevæger sig fra en naturlig, uberørt hud til at tilhøre befolkningsgruppen med tatoveringer. Oftest ser mennesker en smule skævt på tatoveringer, særligt i professionelle sammenhænge, når man bør være repræsentabel. På grund af dette valgte jeg at få lavet min nye tattoo på ryggen, hvor folk næppe får øje på den i arbejds sammenhænge.

At vælge, hvilken tatovør København, jeg kunne benytte, anvendte jeg utallige måneder på. Umiddelbart burde det helst være en uddannet tatovør København, som er blevet udlært mht. renlighed & bruger gode produkter, samt desuden burde tatovørens stilart passe med mit motiv. Jeg var bare nødsaget til at overkomme nogle timers smerte, og dernæst var den komplet, da jeg omsider valgte den optimale tatovør København plus bestemt mig for, hvordan min tattoo burde designes. Jeg blev rent ud sagt mega glad for min tattoo, plus det varede faktisk ej mange uger, før jeg ville have mere tatoveringer. Nu bruger jeg uden tvivl denne tatovør København til samtlige af mine tatoveringer, & det er hver gang en fed tattoo, som jeg føler mig begejstret over at have.