Min teenage datter skal forsøge sig med efterskole dans…

Min kloge datter rejser på efter-skole efter sommeren er ovre!! Det her ophold er noget hun selv har fået ideen til! Men jeg vil sige, at jeg også tror, at et efterskoleophold er en kløgtig ide….! Hun har desværre været tilknyttet en dum folkeskoleklasse, hvor der har været tonsvis af mobning og fjendskab! Det er ik’ kun vores super kloge datter, at pigernes mobning er gået ud over, men al den mobning har forårsaget en negativ omgangstone… & jeg er sikker på, at det er noget positivt, at hun tager væk fra sådan et miljø. Hun ønsker at tilmeldes en efterskole sjælland… Det har hun valgt, af den årsag at det er et lille stykke væk fra hendes forældre = os…! Men samtidig ik´ så langt væk, at det tager umindelige tider at komme hjem når det er weekend… Hun går koloenormt meget op i moderne dans, så vi er på udkig efter en efterskole, hvor de kan tilbyde efterskole dans… Hun har danset meget siden hun var helt lille, & har tilmed altid holdt af at være på. Af den grund vil hun også gerne opspore en efter skole, hvor det er muligt, at man ka udføre efterskole teater!

Begge vi forældre er fuldstændig overbeviste om, at det er virkelig rart for hende, at hun tager afsted på en efterskole sjælland. Men på samme tid må jeg da også krybe til korset og sige, at det bliver super sørgeligt, at hun for nogen tid skal bo ude. Jeg tror ret sikkert, at det kan forklares med, at hun er den første rolling, som skal bo ude!! Til mit held har manden og jeg stadig en derhjemme, vi ka pylre om!! Jeg er slet ik’ i tvivl om, at vores herlige datter bliver glad for at kunne udtrykke sig med både efterskole dans og efterskole teater!! Så naturligvis ska hun tage på dét efterskole-ophold, også selvom hendes MOAR har meget svært ved at slippe kontrollen… Jeg var faktisk selv på en efterskole sjælland, af den grund forstår jeg udmærket, hvor fortrinligt sådan et efterskoleophold ka være. Jeg havde en rar tid på min efterskole, & det under jeg hende selvfølgelig også… Det er der slet ingen tvivl om…!