Mine børn hader at blive kolde – vi iklæder dem tøj syet af Camcam!

Jeg ser frem til jul, som kommer tættere og tættere på. Og det samme gælder for frostvejret. Eller ved nærmere eftertanke, dét er allerede frysende.. Det er forfrossent ude i naturen, og dét er derfor afgørende at være pakket godt ind. Mange accepterer, at der ik findes noget som helst værre end at hundefryse. Navnlig er det vigtigt, at de små pus iklædes varmt børnetøj, for at de små pus ik får en snottet næse. Der sælges et utal af blødt børnetøj syet af mærker som eksempelvis 66 North & Henrik Vibskov, & dine rollinger vil sætte pris på dig, hvis du giver dem det.

Utallige holder af at løbe udenfor, ligeså snart, at dét er koldt udenfor. Der findes adskillige ting, børn kan lave uden for, selv når det er råkoldt. Mange sætter pris på at rutsje med megen hastighed ned af en kælkebakke. Dét eneste, der er påkrævet er blødt tøj syet af eksempelvis Ver de Terre , http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/verdeterre_32.html, & Camcam , http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/camcam_2009.html, . Og også en slæde højest sandsynligt, såfremt du ikke vil være glad for at beskadige dét spritnye tøj. Hvilket de fleste som bekendt nok ik går efter, fordi det ligesom ikke er opspind, at børnetøj fra 66 North samt Henrik Vibskov ej er det mindst bekostelige i hele verden. Til trods for det vil mange stadigvæk argumentere for, at børnetøj er produceret til at blive slidt!

Her i flotte Danmark er vi uheldigvis ikke så favoriserede, at vi er bomsikre på, at der nedfalder sne i en sådan grad, at det er muligt at kure på en slæde. Der hvor jeg bor spenderer vi ergo på samme tid flere timer indenfor. De fleste, jeg kender præfererer jo nok alligevel varmen, frem for kulden uden for, & afskyr af den grund udelivet. Ingen tvivl om, at det er dejligt indenfor hjemmets fire vægge, fortrinsvis såsnart man kan bevæge sig rundt i lækkert børnetøj skabt af Ver de Terre og Mikk-Line , http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/mikk-line_1636.html, . De fleste ser frem til hyggelige stunder både indenfor samt udendørs i den fremtidige julemåned i selskab med fortrinlige familiemedlemmer.