Mine kollegaer og jeg elsker at jobbe med lønadministration.

Det er blevet tid til at indvie jer i endnu en del af mit personlige liv! Præcis ligesom rigtig mange andre mænd og kvinder, blev jeg ulykkeligvis påvirket negativt såkaldte effektiviseringsrunder på mit tidligere arbejde… Virksomheden havde ikke fået afhændet dét, de havde kalkuleret med, & som følgevirkning kunne de ik’ klare sig at opsige næsten en tredjedel af medarbejder staden. En af dem var ulyksagligvis mig. Hele min verden ramlede… Jeg var ovenud lykkelig for lige præcis det job. Jeg var ansat til at tilrettelægge lønadministration - http://www.dkls.dk/L%C3%98NADMINISTRATION.57.aspx – & lønservice - http://www.dkls.dk/ – i lønadministrationen. Jeg har i adskillige år været ansat indenfor lønadministration og lønservice i talrige forskellige offentlige og private virksomheder, men lige akkurat mit sidste arbejde var i stand til at tilbyde mig et eller andet fuldstændig skønherligt! Så det var med stor sorg, at jeg var nødsaget til at erkende, at mit arbejde ej kunne have mig ansat. Jeg kunne enormt meget godt lide at være der, ikke mindst pga. de virkelig søde kvinder og mænd, der var ansat… Vi var en temmelig lille loyal gruppe på det løn kontor, hvor jeg havde min plads, og dét virkede ovenud rart… Der var evig og altid plads & tid til at give og få en hjælpende hånd.

Den sværeste tid er om ik længe overstået. Men jeg ville ik være oprigtig, hvis jeg bekendtgjorde overfor jer, at denne afskedigelse ik ændrede mig for altid… For det gjorde dén helt enormt meget, og jeg reagerede virkelig voldsomt… Men så småt er min følelse af sorg blevet betydeligt mindre, & jeg føler mig lige om lidt klar til at kunne bestride et nyt arbejde… Jeg håber virkelig meget på at arbejde inden for det samme kerneområde, med enten lønadministration eller lønservice… Men dermed ikke sagt, at jeg ikke er parat til at sige ja til et arbejde, hvor jeg ikke kommer til at jobbe med det allerbedste jeg ved: lønadministration eller lønservice. For allermest, vil jeg jo egentlig bare meget gerne ha et arbejde… Jeg ønsker blot at være på arbejds markedet… Og bevise mit værd, for jeg er jo klar over, at jeg har meget at tilbyde en kommende chef!