Mine små pus begærer tøj designet af Okker Gokker, som de kan bevæge sig i…

Min faster har arbejde i en vuggestue som opdrager, og skildrer tit betragtninger fra hendes hendes liv omgivet af børn. Hun har været halvtidsansat i hundrede år, & har ergo et godt indsigt i, i hvilket omfang de små pus & opvæksten har gennemlevet forskellige historiske stadier. Det er meningsfuldt at researche i, hvilken plads børn besidder i samfundet, både historisk og aktuelt set. I indeværende forbindelse bliver hendes beskrivelser brugbare!

I disse tider bedømmes det som vigtigt, at vores afkom høres. Utallige hører hyppigt en far adspørge deres afkom: Vil du helst bære vintertøj designet af Living Kitzbuhel (http://www.smaahjerter.dk/living-kitzbuhel—de-smarteste-sko-til-boern_1999.html) eller By Nord (http://www.smaahjerter.dk/sengetoej-fra-by-nord_454.html)? Rollinger får mange valg i dagens samfund, hvilket kan risikere at gøre det lille pus tummelumsk. Børn er glade for organisering og arrangerede hændelsesforløb, men de mange valg, afkom bliver konfronteret med risikerer at underminere dén organisering. Dét er dokumenteret, at afkom føler sig dejligt, når deres forældre beslutter, at de tager på klæder designet af Living Kitzbuhel eller By Nord!

Børnene skal både anerkendes og samtidig lægges mærke til i disse tider. Før skulle små pus udelukkende blive set, men ikke anerkendes som individer. I dag iklædes børn dyrekøbt børnetøj syet af Living Kitzbuhel og Dollys by le Petit Tom, sådan at de kan stå som billede på en tiptop kaste. Men på samme tid må rollingerne også blive hørt. Og dét betyder, at en stor mængde bestemmelser ikke tages for dem, men tværtimod med de små pus. Præmissen med at inddrage rollinger flittigt i beslutningsprocesser er optimistisk, men muligvis kan det få den virkning, at forældrene gør rollingerne en en tjeneste, som ikke er positiv. Rollinger trives med urokkelige opdragelsesteknikker, & alt for mange valg omkring, om børnene i særdeleshed vil i centeret og shoppe kjoler syet af Okker Gokker (http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/okker-gokker_618.html) og By Nord, eller om børnene præfererer at cykle en tur i skoven viser sig ej at være så konstruktiv en idé, som indledningsvis postuleret…