Om erfaring med gravemaskiner samt at benytte dumpere, dozere og minilæssere

Brormand begynder spliternyt arbejde med dumpere, minilæssere, dozere og gravemaskiner. Forleden da min søde bror fortalte mor og mig omkring det nye job, så han utvivlsomt henrykt ud, mens min feedback var … øøh ahva? Jeg havde ikk før i tidne vidst noget som helst om dumpere, dozere og minilæssere, ligesom undertegnede slet ikke har haft en mening om gravemaskiner. Men for nogle uger siden har broderen været på et halvlangt uddannelsesforløb i at håndtere den slags dozere, minilæssere, dumpere og gravemaskiner.

Jeg ses stort set hver uge sammen med min bror til filmhygge eller ture i biografen eller til aftensmad og yatzy på søndage eller til James Bond-aftener. Så jeg vil sandsynligvis som følge af det komme til at erfare yderligere vedrørende min brors betjening af minilæssere, dumpere, dozere og gravemaskiner. Det tager jeg med. Søsteren her er klar på at høre vedrørende dozere, dumpere, minilæssere og gravemaskiner, for min søde bror uden undtagelse syner rede til at høre om massage, shellack og ansigtsbehandlinger, som hans søster jo jobber med.

Men tag det bare roligt. Dumpere, minilæssere, dozere og gravemaskiner bli’r ikke et tilbagevendende emne her på min weblog. Det skulle da lige være hvis jeg opstøver mig arbejde i den samme firma.