Om forkortelser, datesnak og begrænset kendskab til servodrive, CNC og PLC

Min nuværende date har arbejde CNC - http://www.proconsult.as/service/cnc-service – , PLC - http://www.proconsult.as/butik-komponentsalg/plc – og servodrive - http://www.proconsult.as/motorstyringer-reparation/mitsubishi-motorstyringer – . Tænker I læsere også, hvad dælen er servodrive, CNC og PLCsom jeg reagerede, den dag fyren forklarede omkring det først.

Min date og jeg ævler ik så tit omkring vores job, når vi ses. Vi sludrer hellere om hverdagsemner som film, god mad og politik. Så jeg lærer ikke mere om servodrive, PLC og CNC, så hvis I gerne lære noget mere vedr. servodrive, PLC og CNC, så det er ikk moi man skal spørge, såfremt du søger viden om PLC, servodrive og CNC.

Servodrive havde jeg aldrig hørt om før i tiden. Servo er noget i motorer, men servodrive kender jeg ik til. CNC hmm. Det virker lige som en nyhedsstation. Altså CNC kunne være konkurrenter til CNN, ik? Eller måske står CNC for computergenererede natugler i Carlistle. Hehe. Og PLC giver mig tanker om pvc, som ikke ska’ anvendes i for eksempel vintertj, idet det kan være skadeligt for sundheden. Men PLC har undertegnede ikke kendt til. Hvad synes I? PLC for palæstinensiske lions eller lækatte club, det ku’ være noget ishockey eller basketball eller Public lean computer.