Så er mig og mine veninders kostumer til halloween ordnet

Min kæreste og jeg elsker at klæde os ud. Jeg har det som om, at jeg får endnu mere selvtillid, når jeg hopper i et kreativt kostume og kan være pirat, den gode eller onde fe eller zoombie. Jeg har vidst arvet glæden for kostumer fra mine forældre. Min mor arbejder som pædagog og hun har ganske tit et coolere kostume end fritidshjemsbørnene, når der er udklædningsfest på hendes arbejde. Og min far fungerer som vores alle sammens julemand med skæg og det hele.

Dengang jeg var lille var jeg altid klædt ud til fastelavn og dengang jeg var 5 år, gik jeg med bare tæer og min prinsessekjole hele til jeg ikke kunne passe kjolen mere. I dag griber jeg hver eneste chance og tager kostumer på til maskeballer, tyrolerfest, halloweenfester, julehygge og selvfølgelig fastelavn. Jeg må få mig nogle unger, så jeg har muligheder for at tage til endnu flere udklædningsfester.

Skal det være nemt og hurtigt leder vi på nettet og finder fulde kostumer, og det kan faktisk betale sig end at købe tøj i H&M. Ofte køber jeg kun en paryk eller accessory (iih hvordan staves det) og finder derefter det øvrige i mine egne ting eller hos genneren. Jeg har engang været udklædt som sørøver med min lillesøsters spraglede tørklæde, en hvid slidt lidt for stor skjorte fra Kirkens genbrug, sorte bukser, en flaske rom fra barskabet, min mors støvler – og så en sørøverpistol fra en online kostume shop.

Når jeg skal bruge sjove kostumer handler jeg altid hos Dramashop.dk