Såfremt I vil flytte lagervarer, er det helt sikkert praktisk at bruge træemballage

På såvel plastpaller , http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28, som træemballage » http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, i form af europaller » http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, kigger indlægget her. Hvilken palletype, som er bedst, kommer nemlig an på godset og transporteringsmetoden. Træemballagens indlysende gode er, at europallerne er miljøvenlige. Brug af træemballage kan reducere kuldioxidmængden sammenkædet med varefragt med helt op til 30 %, kan det hertil desuden medregnes. Europallerne er nemlig ovenud kostelige som returpaller af den grund, at de kan bruges på mange fragter og fortsat beholde den høje kvalitet.

Plastpaller sælges derimod hyppigst som engangspaller af den grund, at de ej er lige så holdbare som europallerne. De har også den fordel, at plastpaller sidestillet med træemballage ej bliver mærket af vejrguderne, fordi det betyder, at de konstant bibeholder den samme vægt og rumfang, uanset hvad enten der er nedbør eller skyfri himmel. Af en type af plast, som er hundrede procent genbrugbart, manifaktureres plastpaller af høj kvalitet nemlig. Der er desuden ikke behov for, at du udelader naturhensyn, udelukkende fordi du bedst kan lide plastpaller og ikke europaller. De er dog meget lettere, og de er derfor det bedste valg til flytning med for eksempel fly, hvor der er begrænsninger på den tilladte totalvægt.

Om det er plastpaller eller europaller, der bedst egner sig til dit præcise transportbehov, er således hundrede procent afhængigt af dine præferencer. For kargobranchen går det hovedsageligt ud på at perfektionere transportvilkårene, så arbejdet både bliver så simpelt og går på så lidt tid som overhovedet muligt. At købe de perfekte paller, er også af den årsag ekstremt vigtigt, idet hver eneste type af palle råder over forskellige styrker.