Skal vi anskaffe væg til væg tæpper eller gulv med tæpper?

Et betydeligt projekt i huset arbejder min kæreste og mig på, fordi vores stue og soveværelse nemlig skal fornyes. For eksempel skal vi købe nye gardiner, af den grund at de liftgardiner, vi har nu, er virkelig grimme. Dog har vi et problem. Vi, jeg og min mand, kan ikke blive enige om, hvorvidt vi vil erhverve væg til væg tæpper eller gulv foruden tæpper. Formodentlig kommer vores spritnye liftgardiner til at være i lyse farver, således at det ikke kommer til at blive så sort, på trods af at vi har gardinerne trukket ned. Splinternye liftgardiner glæder jeg mig til at erhverve. Gulv foruden tæpper kunne jeg godt tænke mig, pga. at det efter min mening er smukkest, dog kunne min kæreste godt tænke sig væg til væg tæpper, da de får rummet til at se hyggeligt ud. Han mener tillige, at vores tre unger ej ligeså nemt kommer til skade, når de fjoller rundt indenfor, hvis vi bruger penge på væg til væg tæpper. Dog mener jeg stadig, at vi bør købe gulv foruden tæpper, pga. at det jo slet ikke er meningen, at børnene skal lege så voldsomt i stuen. Nå, men det er da altid noget, at vi, min fyr og jeg, er kommet til enighed om købet af liftgardiner. Mit håb er, at vi ligeledes snarligt vil blive enige om vores problem i forbindelse med tæppet. Vi har jo derforuden et væld af andet end tæpper at tænke på.