Som mor sætter jeg pris på udklædningstøj og hatte til udklædning både her og i børnehaven

Hvis Sonja valgte, så var pigen klædt ud som øve, i Frost udklædning , dramashop.dk/page/udklaedning-33, eller lignende udklædningstøj [dramashop.dk/drama/udklaedningstoej.htm] hver eneste dag. Her for tiden er det stort set kun udklædningstøj der dur. Ja pigen er ikke røget ret langt fra stammen, for hendes mor elsker også udklædningstøj og især hatte til udklædning , dramashop.dk/kostume/category/hatte-til-udklaedning-19, . Heldigvis undrer kollegaerne ik rigtig omkring, at jeg kan finde på at have udklædningstøj eller hatte til udklædning på det kongelige. Jeg er ikke den eneste.

Ligesom hendes mor er min yngste begejstret for hatte til udklædning, leg med udklædning og udklædningstøj. Så hvor jeg må fastlægge, den nye daginstitution lillepigen skal skrives op i, så vil jeg at prioritere om de tilbyder hatte til udklædning og andet udklædningstøj og at er lægges vægt på udklædning og personlighedsleg.

Under udsalget har jeg foræret tøsen lidt udklædningstøj. Min unge er udelukkende ellevild med hatte til udklædning & udklædningstøj, hvor andre personers arvinger går efter lego eller en Tivolitur.