Speedbådskort – jeg giver speedbådscertifikat/kørekort til speedbåd til min kæreste i fødselsdagsgave

Palle har lige straks fødselsdag, og dér vil jeg gerne forære ham et stk kørekort til speedbåd. Sådan et speedbådscertifikat har han snakket om i nogle måneder, der muliggør at han kan komme ud at cruise sammen med kammeraterne – og vandbegejstrede mig kan naturligvis også komme med. Mine forventninger er at den slags speedbådscertifikat bidrager til solskins dates til for eksempel de små øer eller hygge og afslapning i Nivå Havn.

Jeg er meget vant til at hygge til vands. Jeg er begejstret for stemningen, og jeg holder faktisk af, at der ik’ er noget som helst at lave på en sejltur foruden at navigere motorbåden. Intet wifi. Meget sundt. Så han skal jo kun få speedbådskort med et kørekort til speedbåd før ham og jeg kan sejle ud. Og han kan tage afsted på drengetur så han kan anvende hans speedbådscertifikat, mens moi kan blive hjemme og slappe af. Haha.

Selvfølgelig er det ikke et egentligt speedbådscertifikat jeg forærer ham. Det er altså blot penge til et speedbådskort jeg snakker om – min fyr kommer absolut på egen hånd lære nyt for at tage sit kørekort til speedbåd men det er den søde kæreste her som har taget initiativet og betalt, hvorfor manden endelig kommer igang.