Spritny tilflytter forudsætter hegn – skagenshegn eller støjhegn

Familieforøgelse og nyt ansvar. Kæresten og jeg får inden for få uger lille sød hvalp. Derfor har vi endelig taget os sammen til en beslutning, som både jeg og ham lidt for længe har udskudt. Nu skal vi skaffe 1 hegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn] omkring vores matriken. Hegnet virker jo som en stor beslutning & ej et arbejde, ham og jeg liiige ordnede mens ellers haveglade mig er startet på at købe småting til udesæsonen og komme ud og nyde haven. Så nu ska’ det altså blive besluttet. Men nu dukker spørgsmålet op om hvorvidt jeg og manden ønsker et flot Skagenshegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn] eller et mere praktisk støjhegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn].

Ville I beslutte jer for et lækkert Skagenshegn eller det kedelige men praktiske støjhegn, i det tilfælde at I som min kæreste og jeg havde hjem op af ringvejen og skal vælge mellem hegn? Inden for få dage skal ha’ truffet et valg for det åndssvage hegn.

Jeg foretrækker et flot Skagenshegn. Det Skagenshegn romantiske mig har forelsket mig i er råhvidt og enkelt og sørme en kende traditionelt. Hegnet er ik så højt, & den slags matcher rigtig lækkert med undertegnedes forestillinger vedrørende godt med blomster op af vores hvide indhegning som vi kan få med et Skagenshegn.

Et støjhegn hælder min kæreste til, der jo er et ret fikst hegn & hæmmer støjgenerne fra den store vej, ligger lige ved vores matrikel. Logiske jeg forstår godt hans mange pointer omkring det støjhegn. Mere romantiske mig vurderer kun at den slags hegn virker ret højt og tæt. Det giver dog som bonus afskærmning fra nysgerrige indkig med et støjhegn. & du vil også godt kunne sætte smukke blomster den slags hegn. Måske har kæresten ret alligevel