Udlejning af bolig: Find lejebolig, styr på kontrakten, styr på den endelige aftale, flytte ind

Lille mig er indledt med at søge på udlejning af bolig (nordichousing.dk/faq/udlejer-hvor-kort-tid-kan-man-udleje), boligudlejning (nordichousing.dk/faq/udlejer-er-det-en-fordel-eller-en-ulempe-at-boligen-er-moebleret) & søgeord i den stil, for jeg glæder mig ret meget flytte mit lille værelse efter gymnasiet. Min idé med Find Lejebolig (nordichousing.dk) er hovedsageligt min personlige idé. Min søde fader præfererer en lejlighed med forældrekøb men udnertegnede går mere efter udlejning af bolig. Bankrådgiveren har sandelig forsikret min far. Men altså. Så skal jeg jo have viden om, hvor jeg gerne vil bo fremover. I sammenligning med udlejning af bolig, så ka’ at vælge lejlighed, så fremt du ik regner med at blive hængende i minimum 48 måneder. Og så mange måneder ud i fremtiden ved undertegnede sandelig ik’, hvor jeg er. Måske vil jeg foretrække studere i Randers og præferere boligudlejning i det område. Alternativt ku’ jeg starte på et studium, som stiller krav til at jeg find lejebolig i Aarhus C-området og får bolig dér.

Lille mig glæder mig til at movere hjemme fra mine forældre og jeg hælder mere til tanken omkring boligudlejning frem for eje en 1-værelses andelslejlighed. Med udlejning af bolig er jeg med større frihed, + jeg kan flytte videre i samme øjeblik jeg vil det, når genstarte find lejebolig og flytte, såfremt moi eksempelvis gerne vil på en videregående uddannelse eller måske finder en fyr der har sit liv i et andet område.I de her år lever min svigerinde i en andelsbolig mens hun kører over 2 timer dag ud og dag ind, på grund af at hun ikke kan få den solgt. Derfor foretrækker jeg udlejning af bolig og når jeg har begyndt min Find Lejebolig gennemsøgning. Jeg ved ikke endnu, hvor jeg ser mig selv have min bopæl eller kommer til at gå på universitetet når vi snakker om 3-4 år. Derfor er udlejning af bolig bedre for mig fremfor at kaste mig ud på andelsboligmarkedet.