Underholdning og feer ved brug af Grimas ansigtsmaling

Mine poder, som begge 2 er startet i fritter har fået øjnene op for det dersens ansigtsmaling - dramashop.dk/category/ansigtsmaling-240, . Jeg troede faktisk at ansigtsmaling var mere noget der var interessant hos noget de mindre børnehavebørn, og de har også begge to prøvet det ved karneval på den røde plads. Men nu er Grimas ansigtsmaling bare boomet hos begge to.

Selv regner jeg med at glæden over Grimas ansigtsmaling blev sat i gang med pædagog Pernilles ansættelse. Den kvinde er super konstruktiv og kreativ og påbegyndte et fantasiværksted, hvor poderne har en fest med ansigtsmaling og skaber udklædning. Den del med ansigtsmaling har Lea er det.

For at børnene har mulighed for at male videre her i huset har min mand og mig givet børnene det der ansigtsmaling Grimas. Og så søndag, hvor vi slumrede halvlænge, stod poderne op på listefødder, fik deres morgenmad og startede med at doodle med det nye ansigtsmaling. Både storesøster og lillebror er så kompetente til at få det pænt. Så børnene slentrede liige omkring Fona og forbi slikbutikken med ansigtsmaling som glubsk tiger og puslespil. Kåde kiddos. De morer sig over at opnå erkendtlighed over at de er dygtige til ansigtsmaling.