Undertegnede bliver nødt til at have dugfrisk skærmbeskyttelse skabt i panzerglass/panserglas til iphone

Nu forekom kalamiteten igen. Undertegnede + Viola ville kun lige fotografere et styks selvportæt i bus 5a da vi kørte hjem efter hygge hos Mogens, og ud af hånden taber jeg selvfølgelig mobilos (uden skærmbeskyttelse lavet af panzerglass). dropper jeg ik kun smartphonen. Nej nej iphone traf frontglasset med fronten nedad. Hende og jeg hikstede . Min veninde tog mobil. Nææh iPhone op og skærmen var typisk nok totalt knust, fordi min iPhone ikk’ havde skærmbeskyttelse på. Var I klar over, at I kan købe usynligt skærmbeskyttelse af panzerglass/panserglas til iphone? PS staveplade behøves til panzerglass/panserglas til iphone? Det troede undertegnede ikke, at jeg kunne gøre, men undertegnede har allerede bestilt skærmbeskyttelse i panserglas til iphone – mobilos dukker op med pakkeposten onsdag.

Undertegnede fandt og bestilte mobilos på en online side der sælger durabelt pazerglass der giver skærmbeskyttelse. Undertegnede tænkte virkelig ikk, at man kan vælge panserglas til iphone. Det skulle være helt usynligt og fint & desuden kan den slags skærmbeskyttelse lavet af panzerglass sikre, at du enkelt kan holde telefonen med mine nøgler uden irriterende case til at beskytte.

Jeg kunne også have googlet en kende om reparation mobilos, meeen jeg foretrækker at få et styks ny panserglas iphone, pga at den seneste mobil undertegnede havde var blot en iPhone 3 (blottet for skærmbeskyttelse). Derfor er et stk ny tlf + panserglas til iphone vil nok være en meget god pengeinvestering, pga lille jeg skal til Belgien snart for at være aupair hvor jeg helst vil være en del af det hele derhjemme med min nye mobilos der nu skal have panzerglass skærmbeskyttelse.

Derfor er jeg virkelig oppe at køre pgra sådan en anskaffelse af skærmbeskyttelse skabt i panzerglass/panserglas til iphone mobilen.