Vha. en iphone reparation København er du ikke nødt til at tage afsked med din højt elskede iphone

Forleden dag skete det værste selvfølgelig: efter at jeg i mange uger har taget mig så fantastisk af min telefon at den ikke havde fået 1 eneste skramme, faldt den desværre ud af min taske imens jeg løb for at nå min bus. Brosten samt iphones betragtes ikke som en fantastisk kombi, plus som forventet brækkede skærmen i tusinde stykker. Jeg kunne rent ud sagt ikke holde ud at se på en knækket skærm hver dag, så jeg begyndte hurtigt at opsøge iphone 5 skærm reparation - http://iekspert.dk/iphone-reparation/iphone-5-skaerm-reparation-koebenhavn/, , men mobilen virkede lykkeligvis stadigvæk. Jeg ville have en iphone reparation København - http://iekspert.dk/iphone-reparation/koebenhavn/, som uden tvivl var af god kvalitet, og hvor jeg ej ville være tvunget til at vente en masse uger på at reparationen var klar.

Heldigt nok opsøgte jeg simpelt et værksted, i hvilken min iphone reparation København kunne klares på kun tredive min! Og så endda til en rimelig pris plus med flinke & rare teknikere. Jeg garanterede mig tilmed, at de bare benyttede de originale reservedele – jeg skal overhovedet ikke have en billig uægte skærm sættes ind i min mobil. Min iphone reparation København forløb virkelig godt, plus i dag kom skærmen med 2 års garanti, således at dersom den går i stykker igen vil jeg hurtigt & let få udskiftet den. Uden at behøve at frygte at få små stykker glas i fingrene, vil jeg heldigvis bruge min telefon på ny, efter min iphone reparation København!