Vi alle blev sportsmennesker grundet efterskole motion!

Mit år på efterskole (http://www.kongenshusefterskole.dk/) var dét mest oplevelsesrige år i hele mit liv! Jeg vil af den grund anbefale et efterskole ophold til hver og én, der skulle være interesseret. Jeg tilbragte et skønt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg blev klogere på mig selv. Hvilket er venner, som jeg den dag i dag tager på cafe med, adskillige gange om måneden. De er venner, som jeg ikke ville være i stand til at klare mig uden. Sammen med nye kammerater fik jeg som bonus også mere selvtillid gennem mit efterskole ophold. Dét kan begribes ved al den efterskole motion, jeg prøvede krafter med! Hver mandag var der for samtlige drenge og piger planlagt en eller anden slags efterskole motion, & det var herligt! I de hotte formiddage fandt det sted udendørs, & det havde som følgevirkning, at efterskoleeleverne samtidig med træningen, fik meget livsbekræftende luft. Min efterskole var optaget af at offerere en helsebringende efterskole kost og motion (http://www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html) var der som just forklaret også masser af. Samtlige af eleverne skønnede på opholdet på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de havde indlagt i dagligdagen. Jeg opbyggede en eventyrlig form, og dét har jeg bibeholdt som en voksen mand. Og det er jeg absolut taknemmelig for!

Vi ved, at der er temmelig mange unge, som fundererer over at tage på et efterskole ophold, og jeg kan ærligt talt rekommandere det. Absolut ikke, såfremt man ikke er tosset med motion, kan efterskole motion fungere som en forsigtig opstartsfase. Der eksisterer måske nok forestillinger omkring, at efterskole kost og motion hyppigt lades i stikken, men dét er ik’ min overbevisning. Jeg har kendskab til, at hver & en efterskole vil det mest positive for skolens beboere. Ergo er skolerne hyppigt temmelig interesseret i at kunne tilbyde både lækker efterskole kost og motion, hvor samtlige elever kan finde det skægt. Således, min anmodning til alle teenagere derude i cyberspace er; ta’ afsted! Spring ud i det, & ta et ophold på efterskole, dét vil absolut ingen mennesker på nogen måde komme til at begræde! Jeg kender hvert fald ikke nogen, der ej har haft et positvt ophold dengang de rejste et år væk fra far og mor!