Vi er den mest erfarne fodbold efterskole i København…

For flere bør en årgang på efterskole svømning blive præcis det, de mangler, rent ud sagt en pause, hvori de får mulighed for at udvikle passioner & modnes. HTX, murer, naturvidenskab, dansk – at blive klar over, hvilken retning man skal vælge i livet, betegnes som værende vanskeligt når man er ung. Hvad enten du ønsker aktivitet, billedkunst, spiritualitet eller orkestre – heldigt nok eksisterer der efterskoler til ethvert ønske. Det er bare med at komme i gang med at tilmelde dig til et ophold, du aldrig forglemmer…

Bruge 12 hele måneder på at dyrke din favoritsport & desuden få et sundt og rigt ophold der har mange oplevelser, kan du hos os, af den grund at vores golf efterskole har fokuseret på sport. Du er oven i købet i stand til at forsøge mange varierende idrætsgrene under dit ophold, af den grund at vores efterskole kan tilbyde en masse slags sportsgrene!! Eksisterer der egentlig noget bedre? Hvis du eksempelvis ikke kan få nok af svømning, får du chancen for at prøve et skoleår hos en efterskole svømning, så du kan fokusere fuldt ud på din favoritidrætsgren!!

At man her har chance for at danne venner for livet, vil være en af de optimale aspekter med en håndbold efterskole. Der dannes faktisk virkelig holdbare venskaber, der varer ved hele livet, såfremt man dagligt under opholdet spiser, står op og dyrker idræt med den samme lille sluttede flok.