Vores datter synes godt om efterskole fodbold!

Et ophold på fodboldefterskole er, hvad vores ældste datter skal bruge det snarligt kommende skoleår på. Vi er alle super glade på hendes vegne, men jeg må dog alligevel ærligt sige, at det også kommer til at være mærkværdigt…! Hun er aller 1. afkom, der bor væk hjemmefra, og vi skal ihærdigt vænne os til at der er én mindre i i hjemmet! Det har siden hun var barn været hendes drøm at blive optaget på en fodbold efterskole » www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold,, fordi hun elsker fodbold… Hun håber på at kunne blive dygtigere ved at spille meget efterskole fodbold, fordi hun ligger inde med en kæmpe drøm om at kunne leve af at spille fodbold. Vi har således udelukkende valgt hendes skole ud fra det ene kriterium, at det var en fodbold efterskole, der var i stand til at offerere fantastisk meget efterskole fodbold… Efter utallige timers google søgning, samt utallige besøg på forskellige efterskoler, fandt vi en virkelig anerkendt fodboldefterskole…

På den tid virkede det som om, at der var fantastisk længe til! & nu er der egentlig ik’ mange hele dage til, at hun en overgang flytter fra os. Så vi har jo haft utallige dage til at forlige os med virkeligheden, men jeg syntes alligevel, at det kommer til at være kedeligt ik´ at kysse hende godmorgen. Men på samme tid er jeg jo bestemt enormt oppe og ringe på hendes vegne, jeg er overhovedet ikke usikker på, at hun kommer til at få et mega fedt år på fodbold efterskole. Jeg gik jo faktisk selv på en fodbold efterskole, dengang da jeg havde hendes alder, & jeg havde et cool efterskoleophold..! Mit ophold på fodboldefterskole er egentlig et år, jeg ofte tænker tilbage på! Så jeg prøver at huske Sarah på, at hun skal huske at sætte pris på det, imens hun er der, fordi på nul komma fem, er året omme… Jeg erindrer med tydelighed, at jeg synes, at mit år gik fantastisk stærkt. Jeg er glad for, at hun tager sit fodboldtalent alvorligt, så naturligvis skal hun spille så meget fodbold som muligt. Men dog skal hun huske at prioritere det det sociale samvær også…